:Tips memenangi hati gadis-agar dia sayang kepadamu:


1. Ulang sebut nama, slogan, perkataan atau nama yg digemari bakal pasangan kamu. Ini menyebabkan dia akan rasa dihargai dan akan tertawan kepadamu.

2.Kenalpasti keistimewaannya yang orang lain tdk nampak. Sampaikan kelebihan & kehebatannya itu dgn penuh bersemangat dan pasti dia kan tertawan kepadamu.

3. Beri penghargaan serta merta kepada pencapaian & kejayaannya & ini melembutkan hatinya kepada kamu.

4. Jika si dia memuji kamu, tunjukkan keseronokan & kegembiraan dgn senyuman dan ucapan terima kasih. Dia akan rasa dihargai.

5. Cari kelucuan, keunikan & “kegilaan” si dia. Katakanlah kualiti itulah yg membuatkan kamu suka & tertarik dengan dia. Pasti si dia berasa dirinya teristimewa.

6. gadis mudah tertawan dgn lelaki yang ” Gentleman”, bersopan santun, rajin membantu , menghormati wanita, berani & yakin diri.

7. Hati gadis mudah tertawan dgn lelaki yang mudah mengaku salah, meminta bantuan, meminta maaf, bertolak ansur, pandai mendengar, bersabar dan lemah lembut terhadap wanita.

8. Jika si gadis sedang marah pujuklah dengan kasih sayang, tanya kenapa dia marah, dengari dengan teliti, dan jgn komen atau memberi nasihat.

Moral of the story:

Ramai pasangan yang menderita apabila mendapati pasangan ” handsome ” atau terlau “cantik”. Cadangan carilah pasangan yang setara atau yg sepadan dengan kita.

baru tak pening kepala!!!! betul tak?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s