+ GTR 150 +


Salam,

Ape kabar semua. Sory lama betul aku tak buka blog.. So di kesempatan yang ada nie baik aku guna sebaik yang mungkin.

banyak luahan nak di curahkan di blog kesayangan aku ni. umpama seperti diari kehidupan aku.

so tajuk aku hari nie adalah Scooter Naza GTR 150 yang menjadi kegilaan remaja sekarang ini. Walaupun aku pun bukan dikategorikan sebagai remaja tetapi ala dewasa tetapi impian utk memiliki Motor Scooter ni tetap terpahat di hatiku..

Setelah disurvey dan mendapat pandangan dari orang yang pernah menggunakan Scooter ni mmg berbaloi walaupun harga dipasaran mencecah RM 8000 + ala2 harga TZM. Setelah melihat kelebihan yg terdapat pada Scooter tersebut mmg berbaloi. Utk pendapat korang motor ni kalau diisi minyak 9 liter boleh bergerak dari key ell ke Ipoh. so mmg jimatla. lagipun aku bukan nk ke Ipoh pun just pergi balik dari opis di ke ell ke umah aku di Bangi jer. so mmg jimat. Selain itu motor tersebut yg membuatkan aku rasa teruja ialah ketinggian dan bentuknyer boleh dikatakan aerodinamik sape yg menunggang pasti rasa puas & hebat.

Dibawah ni aku sertakan gambar dan spec Scooter NAza GTR 150 untuk tatapan semua.

ataupun korang boleh Klik di UR di bawah:-

http://rmreview.com.my/naza-gtr-150-fast-furious-scooter-from-naza/

4 thoughts on “+ GTR 150 +

    • Walaikumsalam..

      Maaf, saudara boleh rujuk dikedai Motor yang berhampiran dengan tempat saudara dan mungkin di sana boleh mendapatkan maklumat yang dikehendaki saudara.

      tapi kalau tak silap saya mungkin anggaran untuk coverset utk GTR 150cc dalam 200 ++

  1. As salam .. nk tanya boleh.. pendapat tntg motor gtr sekarang semakin negatif. Saye nk beli moto ni. Tp da xder org pakai n byk ckp moto ni byk problem. Sye btl2 confused sgt2. Sbb sye minat naza gtr ni.

    • wasalam. maaf dah lama saya tidak berblog kerana agak sibuk. untuk makluman saudara motor GTR ni agak jarang digunakan terpulang pada saudara tepuk dada tanya selera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s