:: Cuti Sekolah + Levis ::

Salam.

Cuti sekolah sudah pun bermula tapi cuma hanya seminggu sahaja. Hari ini Isteri dan anak-anak balik ke kampung halaman di Kelantan tanpa aku.

Minggu ini dekat seminggu aku kena bertugas di Shah Alam termasuk hari sabtu. Planning asal nak balik kampung tak jadi ye la last-last minute punya arahan. Tapi tak mengapa aku doakan mereka selamat sampai ke kampung.  oh ye isteri dan anak-anak aku pulang ke kampung dengan menaiki bas jam 9.30 pagi tadi.

Ye la biarla mereka berjumpa dengan tok Pa dan tok Ma rindu sesangat dah tu.. dan aku (padan muka).

takpela mungkin cuti akan datang aku akan pulang ke kampung bersama mereka.

Memandangkan seminggu ni aku dok sorang-sorang dan apa aktiviti yang perlu aku buat yek? mesti bosan punya. nak keluar sorang-sorang rasa tak biasa pulak (boring tahap gaban) entahlah nanti aku pikirkan..

Cadang nak pergi Jaya Jusco je coz malam tadi aku dan isteri ke sana pi beli Netbook untuk anak saudara (ibunya kirim suruh belikan) selain handbag ( dekat 3 hand bag isteri aku beli) less 80% dan aku ternampak la kasut levis ( mmg mantap) cadang nak beli je masa tuh.. tp gaji tak masuk lagi.. emm.. maybe hari ini aku  cadang nak ke JJ nak beli dan memandangkan JJ ada less sampai 9 Jun 2012  harga nya RM 199.00 less than 20% ( ada offer).

Dibawah ini aku sertakan gambar untuk tatapan semua mana tahu berkenan nanti.

aku attachkan tak banyak pun ada la beberapa keping gambar tp kalau nak beli korang pergi saja di shopping kompleks yang berdekatan dgn rumah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: