::Ape-apejela::

Salam…

Lama juga tak jenguk blog aku nih, last update tahun lepas. Sekarang dah masuk tahun 2012. Alhamdulilah Anak yang sulung pun dah masuk 3 tahun 4 bulan dan yang bongsu 1 tahun 2 bulan. Pejam celik dah besar mereka dan umur pun dah semakin meningkat.

alhamdulilah rezeki yg telah diberikan oleh Allah s.w.t kepada hambanya ini dan semoga rezeki akan terus bertambah lagi.

Buat pembaca blog saya pasti tertanya-tanya kenapa blog telah lama tidak diupdate?? yang pasti jawapannya sibuk dan tak sempat update.. tapi tak mengapa selepas ini saya akan rajin-rajinkan update blog ini..

Apa yang semua tahu isu-isu yang terdapat di Malaysia ini terlalu panas dgn Politik dan PRU13   yang akan tiba tak lama lagi dan ramalannya dijangka sengit pada tahun ini selain perhimpunan mahasiswa yg dah masuk 6 hari berkumpul di Dataran Merdeka. So kita sebagai rakyat Malaysia yg rasional dan semangat berkobar2 befikir sebelum mengundi dan pastikan Malaysia akan Aman dan Sejahtera hendaknya.

Ok tak?? Macammana plak boleh tersentuh bab politik ini??  tapi takpe biasa je intro.. ok tak?

Sebenarnya, takde ape nak cerita cuma biasalah isu2 yang sedang melanda Malaysia mahupun yang berlaku di luar sana.

Cuti sekolah pun tak lama lagi hujung bulan 5 dan cadang nak balik kampung merehatkan fikiran dan badan yg letih ini atau pun bercuti ditempat yang menarik dan menenangkan.. kat mana tuh.. Tunggu je la.. Kena planning dulu sebelum bercuti dan banyak benda nak prepared sebelum bercuti hehe..

Cadang nak ke Langkawi seronok gaks.. dah lama tak ke sana ada dekat 4 tahun jugak last pergi masa mula-mula kahwin.. anak-anak dh besar dan cerdik dah.. so senang sikit  nak bergerak..

Emm.. jumpa lagi selepas ini.. saya akan coretkan cerita-cerita lain..

Assalammualaikum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: