:: Salam::

Salam

Sudah lama tidak menulis dalam laman blog. memandangkan hari ini aku dapt rest dirumah so menghilangkan kebosanan yang melanda dlm diri ini. Anak-anak sedang tidur dan kesempatan ini aku dpt mengambil peluang untuk membuka laptop yang telah lama disimpan dalam almari ye la kalau mereka terjaga susah gaks nak menulis dalam blog ini

Anak -anak aku pun dh semakin membesar. Anak aku yang sulung tahun depan bulan 3 genap 3 tahun umur nya manakala adik yg bongsu tahun depan bulan 2 genap 1 tahun usianya. Aku?? seperti biasa anak semakin membesar umur pula semakin meningkat. Isteri ? hari ini takde di rumah coz dia telah dilantik oleh kementerian Pelajaran untuk menyemak kertas PMR disebuah sekolah di Damansara selama 3 hari bermula dari semalam lagi. So, tugas aku menjaga anak-anak semasa ketiadaannya.

emm.. So hari ini ada palnning nak ke Nilai setelah isteriku pulang nanti. Cuaca pun macam nak hujan yela sejak – semenjak ini hujan time petang kerap sangat. Apatah lagi malam ini Final Piala Malaysia di Stadium Shah Alam antara Terengganu dan Negeri Sembilan.

Walaupun aku tak menyokong kedua-dua pasukan tp still tengok jela tp bagi aku Terengganu mungkin menang pada malam ini memandangkan sebelum ini semasa pertembungan dengan Selangor (Team Kegemaran aku) pada separuh akhir corak permainan terengganu nampak menarik dengan hantaran yg tepat dan aku boleh beat terengganu menang malam ini 2 -0.

So kita bertemu lagi nanti.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: