:: Sudah Lama ::

Salam..

Soryla kengkawan coz dh lama tak update blog..

Korang nak tahu sebabnye??

i. Aku eksiden selepas pulang dari tempat kerja

ii. Terlalu sibuk dengan kerja di opis

iii. Kebiasaanya aku akan update blog time after office hour ( itu pun kalau ade masa )

iv. Sibuk dengan final exam yang baru sahaja habis.. alhamdulilah..

v. yang terakhir kat umah takde broadband ataupun Internet..

So itu antara sebabnya aku tk update blog.. hehe.

P/s: kena selalu update blog..

2 thoughts on “:: Sudah Lama ::

  1. fajar98 May 19, 2011 at 5:08 pm Reply

    vi. sibuk main dng baby baru

    • ijalida May 23, 2011 at 5:10 pm Reply

      takpe bro yang itu tak jadi masalah coz tk menggangu aku.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: