::Usha Pt 2::

Salam..

Today very tired..

So kita sambung sedikit cerita pasal bab motor yang hari itu..

aku dh pun tgk spec, harga dan ape kelebihannya??

i. Harga – Beza Rm 100 je dr yang model lama, cuma yg lama dh takde stok yg akan dikeluarkan lg. manakala yg model baru ni akan terus menggantikan yg lama.

ii. Model – Still sama LC 135, aku surf dlm internet nama yg asal jupiter 135lc.

iii. Bentuk – cuma tukar meter ( model asal lg menarik berbanding yg sekarang ( lebih kepada meter skuter kalau tgk), ada disc break depan belakang tp hanya untuk model yang ada klac tangan & kalau berminat auto klac takde disc break blkg. ruang bakul lain sedikit berbanding yg asal dan bentuk lampu belakang lain sedikit nampak nice lg.

iv. warna – cuma ada kale merah, putih & hitam shj bt masa ini. ( tk menjadi masalah bg aku.)

So selepas berbincang aku mmg bercadang nk ambil yg model skrg nih coz sebab jimat minyak coz isi RM 5 boleh 2 hari pergi balik kerja berbanding motor aku Lagenda ZR RM 5 1 hari.

Emm.. motor lama kemungkinan tak jual coz aku dh pun habis bayar ( maybe bg bini aku guna lepas ini)

ok la aku chow dulu, kalau ada mood nanti aku update lagi blog ini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: