::Sunyi::

Terasa sesangat bila isteri n anak takde kt sisi.

Tunggu habis 44 hari baru mereka boleh pulang ke Key ell. Oleh kerana aku ini rapat sangat ngan anak sulung aku terasa rindu tu lebih sikit kt dia.. tp ini tak bermakna aku tak rindu kt sha ( panggilan utk anak bongsu aku yg baru mengenal dunia  ) &  isteri aku.

Ye la biasalah rapat ngan ayahnyer.. kekadang tu aku 3G guna handphone Sony Ericsson model k800i aku je kalau nk tgk gelagat dia kt kampung & seronok gaks at least lepas juga rasa rindu aku kt dia.

tp takpe aku akan bertolak balik ke kampung pada 18hb mac ini dan kemungkinan bercuti lama selama 3 hari je bermula pd 17-21/03/2011 . Memandangkan tarikh tersebut amat sesuai untuk Akikah baby girl aku ( waktu time cuti sekolah ). Hari untuk akikah pada hari Ahad 20/03/2011.

Sabar yek, aniq akan jumpa ayah nanti…. hehe.

Kebiasaannya kalau anak perempuan akan korbankan seekor kambing manakala lelaki seekor lembu. Tp walaupun aku nie mmg tk makan kambing mungkin dagingnya yg panas so aku mmg tk minat tp nasib baik ada ayam hehe.. dpt gaks makan..

anyway kita stop disini dahulu.. pepehal saya akan sambung nanti bila berada di Gua Musang nanti & Pasti meriah..

Chow..

2 thoughts on “::Sunyi::

  1. sue March 8, 2011 at 9:49 am Reply

    setau sy, kalu anak pompuan, seekor kambing yg cukup umur… kalu anak laki, 2 ekor kambing yg cukup umur… kalu guna lembu, 1 bahgian daripada 7 bahgian dh memadai… xde la smpi seekor lembu rasenye…

    • ijalida March 8, 2011 at 12:53 pm Reply

      ye.. mmg betui, saya setuju sgt dgn pandangan tu. sory tk detailkan berkenaan ngan kambing & lembu tu.. tq coz peka.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: