:My Collection:

Transformers??

Apa yang anda tahu mengenai Transformers?? Mungkin robot yang boleh bertukar menjadi kenderaan ataupun  permainan robot yg menjadi kegilaan remaja masa kini .

Aku mula mengenali transformers ni masa sekolah rendah lagi masa tu tgk kartun Transformers & mmg syok masa tuh yela kanak2 mana yg tak suka tgk kartun, korang pun minat gakskan tp bila dh dewasa nie je la minat kartun tu berkurangan.

Apa yang aku tahu Transformers yg telah diadaptasikan ke dalam filem. Tapi, aku sekadar menonton sahaja & tk lebih dari itu. So sejak melihat member2 menjadikan Gundam, Transformers nie sebagai collection & hobi mereka aku jd teruja & terkesima.. So dalam masa yg sama aku turut menjadi salah seorang pengumpul barang mainan tersebut & collection pertama aku adalah di bawah ini, mungkin aku baru nk bermula mengumpul barang2 tersebut so kalu korang nk tanya pasal transformers aku boleh beritahu transformmers pertama aku je la.. yg lain masih belum beli lagi so banyak yg aku nak kena tahu.. hehe jgn marah. Harga?? agak mahal sedikit berbanding barang mainan yg terdapat di luar sana coz collection ngan barang mainan meaning lain sikit.. hehe So ini untuk display only hehe..

 

So sekarang ni aku adalah salah seorang collector Transformers. Mungkin akan menjadi hobi aku selepas ini

Di bawah ni adalah collector pertama aku iaitu Transformers Optimus Prime Voyager.(edisi kedua, setahu aku optimus prime ni byk edisi)

 

 

2 thoughts on “:My Collection:

  1. eDoTz January 14, 2011 at 1:39 pm Reply

    lepas ni kene beli almari nak display collection/hobby baru tu plak😛

    • ijalida March 3, 2011 at 9:05 pm Reply

      yesza.. dlm proses.. kena kumpul banyak2 dulu.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: