+New Yamaha LC135 Jupiter 2011 +

Posted: November 19, 2010 in Info Produk

Gambar di bawah nie aku perolehi daripada member aku. Dengar cerita yamaha akan mengeluarkan edisi baru 135LC versi jupiter pada tahun 2011.

So memang class versi 2011 ni. Ada perubahan dari segi meter dan lampu belakang, Rear Disc Brake, Rear Mudguard, Front Coolant, selain corak yang diubahsuai.

So aku ada sertakan specnya sekali. So kalau ada sesape yg berminat tu boleh la tunggu tahun depan yek.. Selamat Mencuba.

Wide Flate Tyre & rear Disc Brake

About these ads
Comments
  1. bjl says:

    ni spec negara jiran
    ms ondeway dr sane, 5speed,rear disc dah tercicir,,tgl coverset je yg same..
    ~kat m’sia xde nye jmp cmne..hohohooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s