+Cuti Sekolah Sudah Bermula+

Salam,

Yehoo… cuti sekolah ni plan aku hendak membawa isteri dan anakku ( aniq dzakwan ) bercuti ke Penang.

cadang nak ke pulau jerejak tentu tempat tersebut amat menarik. Tp sebelum itu, aku nak bercerita serba sedikit ttg pulau jerejak ni. Ianya terletak di Pulau Pinang dan merupakan pusat kegiatan aktiviti luar. Dahulu tempat ini menempatkan sebuah penjara lama dan juga merupakan hospital bagi pesakit kusta. Terdapat juga cerita-cerita pelik lain seperti kewujudan bigfoot tp cerita tersebut masih belum sahih dan masih belum ada bukti ttg kewujudannya.

selain itu terdapat aktiviti2 menarik yg terdapat di sana seperti flying fox, jungle tracking,  memanah, wall climbing, paintball dan bermacam-macam lagi. ( cerita mcm dah pernah pergi je. ) tp mmg pernah pergi sekali tak silap aku 2 tahun lepas tp masa tu bersama keluarga abg wan aku.

So tpt tu mmg boleh lepaskan tekanan kerja dan mmg aku dh dpt bayangkan apabila sampai ke sana nanti.. hehe. so selepas pulang nanti aku akan uploadkan gambar2 semasa berada di sana nanti.. so di bwh nie gambar – gambar dari google yg sempat aku download dari internet je..

so tggu jela..

p/s: bercuti dan terus bercutilah  sekiranya cuti anda masih banyak lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: