+Aniq+

Emm.. lagi 2 hari setahunla umur Dzakwan.. skrg nie pun asyik berjalan je.. ye la dh dpt kaki..

Semalam ke Tesco ingat nk cari kereta control dia ye la kereta yg dia boleh duk kt dalam & kitaorang gerak guna remote jer..

Coz sebelum nie pernah bawak dia naik kereta tu di Tesco Cheras.. Rm 5.00, 30 minit senyap je dia.. tp takde yang dijual just for using & pay only.. So aku pi try cari di Alamanda, Putrajaya ( Toy’s City) tp dh habis stok just tinggal utk yang budak2 bawak sendiri( Ctrl sendiri mcm kereta sebenar..) Mahainya dekat RM 700.00 sebiji. Tp yang aku lihat sebelum nie kt Tesco Seberang Jaya masa pi umah Abang.

Harap sebelum Birthday dia dia dpt guna kereta tuh.. & senang bawak pi main kt dataran Putrajaya..

Dengar cerita dkt kajang ada tp kena survey dulula..

So.. Happy Birthday Aniq Dzakwan semoga panjang umur & murah rezeki.. Semoga ALLAH Melindungi mu dunia & Akhirat..

One thought on “+Aniq+

  1. ijalida March 15, 2010 at 10:01 pm Reply

    best yer…tima kasih ayah..dh belikan dzakwan keta baru….hi..hi..suka tau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: