+ 10 Bulan +

Alhamdulilah..

Hari ini genap umur Aniq 10 bulan.. kejap sahaja anak ayah/ibu membesar. Harap Aniq membesar dgn sihat.

Hari ini ingat nak pi beli mainan dia dekat jusco. Tapi tunggu isteri aku pulang dari sekolah dahulu. Sahaja nak suprise Aniq. Coz sebelum nih dah pi survey dh mainan dia tp takde less lagi.. Bg dia test masa tuh mmg seronok dia.. so ingat nak pi beli juga la ari nih..

Sejak Aniq masuk 1 bulan aku catit dan rekod segala karenah dia. tp dh masuk 10 bulan nie lain sikit coz dia agresif sikit dan kalau amik barang ditangan dia, dia akan menangis.. dh pandai memanjat dan berdiri sambil bersandar di kerusi.. amboi dh mcm org dh besar dah so aku dan isterilah yg menjadi penyelamat dia.. mmg lucu betul Aniq nih.. tp takpe dia nk membesar dh & tk lama lg nk berjalan pulak.. Emm aku sentiasa berdoa agar dia menjadi anak yg  soleh dan mendengar kata bila dh membesar nanti..

Sejak Aniq hadir dalam hidup ini. Aku rasa terharu coz rasa bahagia dan sempurna hidup ini dan kekadang tu hilang rasa tension bila memandang wajah dia.. begitu juga dgn isteriku.. kitaorang dh tk rasa sunyi dh. Aniq Dzakwan kau lah jantung & hati Ayah dan Ibu.

One thought on “+ 10 Bulan +

  1. sue January 12, 2010 at 2:32 pm Reply

    btl tu…. segala tense2 kat ofis akan hilang bile tgk muka anak.. lg2 anak yg tgh nk membesar..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: