+Honda civic 2010 Baru+

Pagi tadi aku buka email ada gambar honda civic baru. tp tak tahu bila akan dilancarkan di Malaysia. tp mmg marvelesla. katanya pihak honda akan keluarkan design dan enjin baru utk semua versi honda selepas ini… di bawah nie ada cth gambar honda civic baru yg boleh dikongsi bersama.

Mana tahu ada yg berminat selepas ini.. Harga belum confirm lg..

Dari sudut tepi

Dari sudut tepi

Mmg teruja sesiapa yg memandangnya..pergh..

bentuk belakang yg panjang

bentuk belakang yg panjang

Dari sudut Belakang

Dari sudut Belakang

image-gallery-exterior07
image-gallery-show02
Mcm penguin..

Mcm penguin..

Dari dalam. mmg cun

Dari dalam. mmg cun

image-gallery-exterior02

 

 

Honda City baru

2 thoughts on “+Honda civic 2010 Baru+

  1. WiNz September 7, 2009 at 4:16 pm Reply

    ishh.. ini bukan civic ni.. ini honda insight.. kete hybrid, lawan die toyota prius.

    yg gambo2 ni concept car je, yg btol2 dah kuar production pun lawo, tp tak selawo ni la, huhu~ tgk sini: http://paultan.org/2009/01/09/new-honda-insight-details-revealed-early-in-belgian-official-honda-magazine/

    ps: ko kene approve semua komen dr visitor kat sini: http://niwtode.wordpress.com/wp-admin/edit-comments.php, baru la komen2 tu appear kat blog ni.. kalo tak approve, ko sorg je yg bole bace komen2 tu.

    • ijalida September 14, 2009 at 10:23 pm Reply

      ok. zuhrin.. thanx. aku pun tercari2 gak. thanx a lot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: