InCoMe SeMaKiN BeRtAmBaH!!

As salam.. Pagi tadi teman buka teman punya akaun & teman terkejut gaban coz teman tgk duit teman semakin bertambah dan tk sangka minggu nie teman dpt tambahan lg 2k dan tk sampai sebulan pendapatan teman dh pun cecah 4k.. Ini satu perkembangan positif dan teman rasa spt mimpi pulak kalau nk kira gaji teman sebulan pun tk sampai macam ni punya angka. Rasa spt tak percaya pulak tapi nak tak nak kena percaya gak. tengahari esok teman nk transfer duit ke akaun bank teman dan nk simpan dlm akaun ASB utk simpanan teman nanti.. Emm lepas ni apa yg teman impikan pasti akan jadi kenyataan dan teman ada target dlm masa 3 bulan ini harap dapat capai 30k.. harap Tuhan permudahkan segala urusan dan perjalanan teman hendaknya. Wassalam.

3 thoughts on “InCoMe SeMaKiN BeRtAmBaH!!

  1. WiNz August 4, 2009 at 3:50 pm Reply

    hoho..semakin dekat dgn kete idaman nmpknye.

    aku cadangkan ko printscreen acc statement tu, tempek kat blog ni. gerenti ramai reader yg makin bersemangat nk join!

    • ijalida August 9, 2009 at 10:46 pm Reply

      Tak boleh la cam tue nanti nampak sgt riaknyer… kita buat pelan-pelan. Aku ada caranyer. tak bleh camtu terus.. Insyaallah. bulan 11 nie kuar le keta teman.. hi.hi.. pastu baru aku masukkan gambar n statement nyer sekali.

  2. ida August 12, 2009 at 12:33 am Reply

    yela…naper ada org tak caya ker?..takpe…aper2 pun kita kena usaha lagi sayang…ingat usaha adalah tangga kejayaan….insayaallh kita akan berjaya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: