“Minggu peperiksaan semakin hampir”

Emm.. peperiksaan pun semakin hampir time tu la aku mula takut nak hadapinya.. tp takpe insyaallah allah akan permudahkan semua urusan hamba-hambanya sekiranya hambanya berusaha dan bertawakal kepadanya. So minggu depan minggu untuk aku berjuang utk menghadapi ujian ini.. tak baca ape lagi nih start sabtu ni aku kena start buat revision ape yang patut.. he.he.. tarikh 9/07/2009(khamis). Semoga berjaya hendaknya..he.he..

3 thoughts on ““Minggu peperiksaan semakin hampir”

  1. ruhenabdurachman July 3, 2009 at 8:36 am Reply

    mcmlh ini kali pertama hang ambl exam..
    rilekslh..
    bt persediaan mcm biasa.
    selebihnya tawakkal kpd Allah..
    ingt klu hang baca bgs, insyaAllah dpt jwb semua dgn baik.
    A+ dlm tangan..
    anyway, good luck n do your best my friend..
    ;o )

    • ijalida July 3, 2009 at 12:21 pm Reply

      biasala tue hang pun penah ambil pereksa gak kan? sendiri mau ingatla..

  2. ida July 5, 2009 at 6:41 pm Reply

    so…study la molek..buat revision la…jgn asyik duk berangan jer…hbskan study tu dulu…insyaallah ada la tu rezekinya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: